График курс Счетоводство – 960 уч.часа

УЧЕБЕН ГРАФИК НА КУРСА “ОПЕРАТИВНО СЧЕТОВОДСТВО” (Пълен курс – 960 УЧЕБНИ ЧАСА)

оБРАЗЕЦ НА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ТРЕТА СТЕПЕН НА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ - КУРС оПЕРАТИВНО СЧЕТОВОДСТВО, ОТ кУРСОВЕ123.КОМ

На тази страница вижте какво се включва в обучението в Пълния курс по счетоводство. Курсът е с придобиване на Трета Степен на Професионална Квалификация по Професията Оперативен Счетоводител. Завършва с Държавни изпити по теория и практика.

Придобивате легитимно Свидетелство за Професионална Квалификация с Воден знак на МОН. Ще бъдете вписани в електронния регистър на МОН и НАПОО.

 1. Обучение в съкратен курс по “Оперативно счетоводство” (Реално е курс по Счетоводство на предприятието)

  320 учебни часа

  около 3,5 месеца

  Цена: 1200 лв – Онлайн обучение

  ! Цена: ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ: за Гр.София, ул. “Пиротска” 98

 2. Обучение в пълен курс “Оперативно счетоводство”

  960 учебни часа

  около 10 месеца

  Цена: При сформиране на група

Ние Ви предлагаме онлайн обучение по “Оперативно счетоводство”. При този вид обучение, графикът е гъвкавЕдинственото нещо, което е фиксирано, са часовете в реално време с преподавател. Вашето онлайн занятие се провежда в предварително уточнени ден и час всяка седмца. Достъпът до видео уроците, тестовете и заданията, е постоянен, по всяко време!

Учебен график на Пълен курс по “Оперативно счетоводство” – 960 учебни часа

ИЗТЕГЛЕТЕ: ПРИМЕРНИЯ УЧЕБЕН ГРАФИК НА СЧЕТОВОДЕН КУРС ОТ 960 УЧЕБНИ ЧАСА – В PDF  ФОРМАТ

Ние Ви предлагаме онлайн обучение по “Оперативно счетоводство”. При този вид обучение, графикът е гъвкав

Единственото нещо, което е фиксирано, са часовете в реално време с преподавател. Вашето онлайн занятие се провежда в предварително уточнени ден и час. Например: Всеки четвъртък, от 19,00 часа. Ще знаете предварително разписанието на онлайн занятията, до края на курса. 

Денонощен достъп до качените в обучителната платформа учебни материали! Можете да ги преглеждате във всяко едно време, неограничен брой пъти. По този начин – независимо дали работите редовна смяна, или на сменен режим, ще можете да се включвате пълноценно в курса! Видео уроците също можете да преглеждате неограничен брой пъти, по всяко време на денонощието!

Вижте допълнителна информация относно начина, по който се провеждат дистанционните обучения по професия “Оперативен счетоводител”.

*** При дистанционната форма на обучение няма значение от кой град сте – София, Пловдив, Варна, Бургас, Монтана, Благоевград, Плевен, Шумен, или се намирате извън пределите на България, може да се обучавате в нашите онлайн курсове по счетоводство от всяка точка на света с интернет връзка! Необходими са Ви слупалки и микрофон, и желание за успех! 

*** Предлагаме и присъствени курсове по счетоводство – за гр.София. Адрес на нашата зала: гр.София, ул. Пиротска 98. Занятията са 2 или 3 пъти седмично, в компактни групи и хубава модерно оборудвана зала.

*** Вижте допълнителна инфорация за друго много търсено обучение: Обучение в курс за ТРЗ и ЛС Специалист! Отново няма значение дали сте от София, Пловдив, Стара Загора, Варна или друго населено място! Можете да се включите в курс ТРЗ и ЛС онлайн! За 1 месец Вие ще придобиете професионална квалификация за своята бъдеща или настояща професия!

Регистрирай се безплатно за ДЕМО КУРСА