Счетоводни курсове записване за демо
 office@kursove123.com
0897948215  
СЧЕТОВОДНИ КУРСОВЕ:
СМЕСЕНА ФОРМА С ПРИСЪСТВЕНИ КОНСУЛТАЦИИ, или
100% ДИСТАНЦИОННО
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ БЕЗПЛАТНО за ДЕМО КУРСА,
за да видите какво предлага учебната ни платформа
Изучават се цели 4 Счетоводни Програми
Дистанционното обучение пести Вашите време и средства! 
Обучавате се за Оперативен счетоводител от дома, или в движение;
Можете да гледате видео уроците неограничен брой пъти /над 280 видео урока/;
Срещи с преподавател в удобно време, също онлайн;
Получавате легитимен документ и право да работите като Оперативен счетоводител;
ЗАПИШИ СЕ, ЗА  ДОСТЪП ДО ДЕМО КУРСА
Използвайки този формуляр, вие се съгласявате с условията за ползване и със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.
Съгласявам се да получавам email-и и телефонни обаждания
Започнете същинския курс сега
Достъпна Цена
Предлагаме гъвкава схема на заплащане на вноски. Също така, можете да започнете с един план, и да се прехвърлите към друг, ако прецените, че Ви е необходимо!
Лицензирани дипломи
Издаваме лицензирани дипломи, с водния знак на МОН. Вашите документи ще регистрираме в електрония регистър на НАПОО, за да нямате никакви проблеми, ако решите да ги превеждате или легализирате за чужбина!
Онлайн обучение
Независимо къде живеете, независимо колко сте заети: С предоставеното онлайн обучение, Вие ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ! Спестете си време за придвижване, пари и други негативни емоции!
 
 

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

В нашите онлайн/дистанционни обучения по Счетоводство, използваме Виртуална Класна Стая. В нея групата се събира, и кара час. Решаваме задачи и обсъждаме онова, което не е станало ясно от видео уроците и темите за седмицата! 

 ЛЕГИТИМНИ ДИПЛОМИ

Притежаваме Лицензия 201012874, и затова издаваме лицензирани дипломи, с водния знак на МОН. Вашите документи ще регистрираме в електрония регистър на НАПОО, за да нямате никакви проблеми, ако решите да ги превеждате или легализирате за чужбина!

ПРЕПОДАВАТЕЛИ

В екипа си имаме: Счетоводители, Сертифициран Одитор, Икономисти и Преподавател по английски език за счетоводители.
 
Съгласно изискванията на ISO, нашите лектори ЕЖЕГОДНО преминават опреснителни курсове, свързани с тяхната дейност. Това включва както професионални обучения, така и обучения, свързани с работата с интерактивната ни платформа за онлайн обучения!

МНЕНИЯ НА НАШИ КУРСИСТИ

 
 
Отлични впечатления от онлайн лекциите и упражненията / както и от печатните материали.
Николина
 
 
 
Много полезно, с възможност за реализация в съответната област
 
Мария С.
Пълен и обхватен курс. Добре организирана платформа за обучение, както и структурирани и систематизирани учебни материали.
Марина В.
СТАНИ ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ
Уважаеми колеги, Без значение дали се интересувате от счетоводни курсове: Пловдив, счетоводни курсове - София, счетоводни курсове Варна, или за счетоводни курсове за друго населено място: можете да се възползвате от нашите практически ориентирани видео уроци и обучение по счетоводство! Те са разработени така, че комбинират урок, и часове с преподавател във виртуална или реална класна стая!
ИЛИ