Компютърно счетоводство

Уважаеми колеги,

курсът по Компютърно счетоводство ще Ви запознае със следните 4 от най-използваните програми за счетоводно обслужване в нашата страна. Избрахме да разработим своето обучение, базирано на тези програми, тъй като те дават възможност да си ги инсталирате на своя компютър БЕЗПЛАТНО, и да се научите да работите с тях (а не само да гледате видео уроци, които показват как се работи с програмите)!

Не се притеснявайте – Ако имате затруднение, ние ще Ви съдействаме чрез програмата TeamViewer, и ще инсталираме на Вашия компютър.

 

Изучавани счетоводни програми:

Микроинвест Делта Про Ажур L Конто Плюс-минус

Счетоводна програма Микроинвест Делта Про

Курс компютърно счетоводство

 

За кого е подходящ този курс?

Курсът е подходящ за кора, които имат познания по счетоводство: Основи на счетоводството, счетоводство на предприятието.

Обикновено в този курс се записват колеги, които имат завършено образование, но не са практикували професията от известно време, и имат нужда да се запознаят с най-новите неща в счетоводната сфера.

 

Какъв документ издаваме в края на курса? Необходими документи за записване?

Курс компютърно счетоводствоМожем да Ви издадем един от следните 2 документа:

Удостоверение за Професионално Обучение, по професия “Оперативен счетоводител” – по образец на МОН и НАПОО. (Необходимо е да подготвите и изпратите на хартия следните документи: 1 брой снимка, медицинско свидетелство, копие на диплома за завършено образование, заявление за записване в курс, договор за обучение/

– Сертификат за преминат курс “Компютърно счетоводство” – по образец на нашия Център за Професионално обучение. (Необходимо е да ни изпратите заявлението за записване в курс, сканирано по и-мейла)

 

Каква е таксата за записване?

Таксата за включване в обучение е 540 лв.

 

Как се провежда обучението?

Обучението се провежда онлайн, през нашата иновативна обучителна платформа. Тя се намира на адрес: http://schetovodstvo.e-kursove123.com

Преди началото на Вашия курс, след заплащане на таксата за обучение, ще Ви изпратим потребителско име и парола за вход в сайта. Ще ви съдействаме, за да се вуерим, че при Вас тръгват безпроблемно видео уроците, както и виртуалната класна стая – за часовете с учител.

Следващата ни начална дата?

Обучението се провежда индивидуално, така че Вие можете да се включите в курса веднага.

Имате допълнителни въпроси?

Ние сме на разположение по всяко време. Молим, свържете се с нас:

ЦПО лицензирано от МОН за провеждане на курсове за атестация

0897 948 215, 02/ 437 38 85

Светла Матева

 

Вижте още: