За нас

Център за Професионално Обучение към “Матев-строй” ЕООД

Ние се занимаваме професионално с провеждане на интерактивни онлайн обучения по професия “Оперативен счетоводител”
Можем да Ви помогнем по пътя към Успеха!

          Уважаеми колеги,

            Ние работим в сферата на професионалното образование и обучение, и предлагаме услуги в различни нейни области. Поддържаме тези, и още няколко образователни страници:

Провеждаме обучения за учители KursovePoSchetovodstvo.com   – Сайт, посветен на професионалните обучения по Оперативно счетоводство

Провеждаме обучения за учителиwww.Kursove123.com  – Онлайн Професионални Обучения за придобиване на Квалификация по професия, или чуждоезиково обучение

Провеждаме обучения за учителиVaucheri-za-zaeti.com    и     http://vaucheri-za-zaeti.com/kursove/     

 

Провеждаме обучения за учителиProgramiram.com          Онлайн Обучения по програмиране за деца и юноши от цялата страна   

Провеждаме обучения за учителиschetovodstvo.e-kursove123.com/         Платформа за онлайн обучения по Оперативно счетоводство

Провеждаме обучения за учителиObrazovanieto.INFO         Сайт, в който предлагаме Услуги на Училища, и Обучения за учители с педагогически кредити

 

За личните качества на хората от екипа

В сферата на услугите, личното отношение към клиента, и компетентността на персонала, са най-важните. Затова на първо място, поставяме своя екип. Ние сме амбициозни, упорити, интелигентни, уважителни, всеотдайни, креативни и квалифицирани. Чувстваме се удовлетворени, когато успяваме да помогнем и на другите. 

Обичаме работата си! Влагаме целия си ентусиазъм и енергия, за да градим  нашия положителен имидж, за да се развиваме и вървим напред. И това не са само “празни приказки”…

От личния си опит в чужбина видяхме най-добрите постижения в сферата на е-обучението. Оценихме добрите практики на чуждестранните ни колеги – и знаем към какво трябва да се стремим.

В работата си се опитваме да постигнем най-доброто, като постоянно работим и се усъвършенстваме.

Нашите сертификати и лицензи

* Можем да споделим, че към момента сме единственият Център, който притежава 2 броя сертификати по ISO, свързани с провеждането на обучения. Единият сертификат касае начинът на съставяне и поднасяне на учебните материали и знания. Това гарантира на Вас, нашите курсисти, качествено обучение, контролирано и адекватно.

Лицензирани сме от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение както следва /ето къде сме публикувани в сайта на Агенцията/:

ЦПО към “Матев-Строй” ЕООД

А ето къде сме публикувани на сайта на Търговския регистър: Седалище и адрес на Управление. Повече информация, в страницата за контакти.

“Матев-строй” ЕООД – Публикация в Търговския регистър – Булстат 123737267

 

Данните за нашата банкова сметка са:

UniCredit Bulbank

BG13UNCR70001520018451

Лицензирани сме да провеждаме обучения по различни професии и специалности, както и обучения по Здравословни и безпасни условия на труд, Обучения за учители и педагози по Наредба 12/01.09.2016г., чуждоезикови обучения, мотивационни обучения.

Основната ни цел е да сме в помощ на всеки, който иска да се развива и усъвършенства професионално – като инвестира в себе си.

Вярваме, че можем да Ви помогнем да придобиете знания и умения, които да са Ви от полза за цял живот.

Проекти, по които работим

През изминалите години сме работили успешно по много проекти и програми в областта на професионалното обучение на възрастни, измежду които:

  • Програми “Аз мога” и “Аз мога повече”, “Ваучери за заети лица”
  • Ние сме лицензирани да провеждаме обучения за Повишаване на Квалификацията на Педагогическите Специалисти към МОН, съгласно Наредба 12/01.09.2016 г.
  • Проект “Твоят час” и “Иновативно училище” към МОН, насочен към обучение на ученици
  • Програма Активни Услуги на Пазара на Труда /АУПТ/: Обучения и осигуряване на работа за възрастни
  • Програма “Красива България”
  • Програма “ФАР”
  • “Проект 100”
  • Над 50 успешно проведение обучения към различни ДБТ в страната за обучения на безработни лица
  • Основен доставчик на квалификационни услуги за предприятия в региона, и на дистанционни обучения по ЗБУТ за клиенти от цялата страна
  • Други

За нашите бъдещи планове

   Бихме искали да наложим нов стандарт и добри практики в качеството на провеждане на дистанционната форма на обучения за възрастни. Ние сме Европейци, и като такива нашите курсисти трябва да имат равна възможност да се докоснат до световните постижения и технологии в тази област.

   Последният ни проект касае иновативни начини за провеждане на обучения в IT сферата: курсове по програмиране както за възрастни, така и за деца и юноши. Разработихме уникална система с функциониращ зад гърба й изкуствен интелект, която подпомага обученията в тази не-лека професия. Убедете се сами: Programiram.com

   Бихме искали да благодарим на всички Вас, които до момента сте се обърнали към нас за различните видове обучения и услуги, които извършваме. Благодарим Ви за топлите отзиви, и Ви пожелаваме Успех!

   С Уважение,

екипът на Център за Професионално Обучение към “Матев-строй” ЕООД

тел. 0897 948 215

Офис: 02/437 38 85

 

Допълнителна информация за нас:

“Матев-строй” ЕООД – Публикация в Търговския регистър – Булстат 123737267

Нашият адрес по седалище и адрес на управление на фирмата е:

гр.Казанлък, ж.к Изток 23, вг. Г, ет.5, ап.85.

Данните за нашата банкова сметка са:UniCredit Bulbank, BG13UNCR70001520018451

 

Ако обичате, за връзка с нас използвайте САМО координатите на нашите офиси и служебните ни телефони за връзка, публикувани по-горе на тази страница. Благодарим на всички предварително!

Регистрирай се безплатно за ДЕМО КУРСА