Дипломи

ИЗДАВАМЕ ЛЕГИТИМНИ ДОКУМЕНТИ, С ВОДНИЯ ЗНАК НА МОН

Нашият Център за Професионално Обучение е Лицензиран към НАПОО, което е Агенция на МОН. Нашият Лиценз е 201012874. Като Лицензирана обучаваща институция, издаваме следните видове Документи при успешно приключване на Вашето обучение при нас:

1. Какъв документ ще получа при завършване на обучението в Пълния Курс по Счетоводство?

 

При завършване на Пълния курс на Обучение, Вие ще получите Легитимна диплома – Свидетелство за професионална квалификация, с придобиване на трета степен на професионална квалификация по професия “Оперативен Счетоводител”. Това е най-високата степен на професионална квалификация, която можете да получите по професията. Документът е същият, какъвто бихте получи и от професионалните гимназии/икономическите техникуми/ при завършване на специалността по оперативно счетоводство. Свидетелството е с воден знак на МОН, и може да се превежда и легализира. Ние го регистрираме в електронния регистър на МОН.

Допълнително, бихме могли да Ви издадем безплатно и Europasss certificate на английски език.

2. Какъв документ ще получа при завършване на обучението в Съкратения Курс по Счетоводство (Обучение по Част от професията на счетоводителя) ?

Ако се обучавате по част от професията (Съкратен курс по Счетоводство) – ще получите Удостоверение за професионално обучение по част от професията. То също е с воден знак на МОН, формат А4. Ще го получите ламинирано, за по-добро съхранение. При желание от Ваша страна ще Ви издадем безплатно и Europass Certificate на английски език.

УПО - курс счетоводство, напоо

ОБРАЗЕЦ

В нашия Център са се обучавали стотици курсисти от цялата страна  – София, Бургас, Свищов, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Видин, Габрово, Плевен, Ловеч са само малка част от градовете, от които сме имали курсисти в онлайн обученията по счетоводство.

 

Регистрирай се безплатно за ДЕМО КУРСА