Начални дати

НАЧАЛНИ ДАТИ НА КУРСОВЕТЕ ПО ОПЕРАТИВНО СЧЕТОВОДСТВО: СЪКРАТЕН КУРС И ПЪЛЕН КУРС ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

 

Уважаеми колеги,
Следващите начални дати на курсовете са:
04.03.2024г. и 25.09.2024

Съкратеният курс е с продължителност около 4 месеца. А хората, които се включат в пълния курс, ще продължат още около 6 месеца.

Ако Ви е необходимо индивидуално обучение, или обучение с друга продължителност, молим Ви да ни уведомите, за да видим с какво можем да съдействаме!

Обявяваме начални дати на курс редовно – Обикновено 1 или 2 пъти месечно, в зависимост от броя на записаните в курса колеги. Стремим се групите да са до 10 човека, за да гарантираме пълноценен учебен процес.

Ако желаете да Ви информираме за предстоящата начална дата на групата, за да се включите: Моля изпратете ни запитване по и-мейла, или се свържете с нас на телефон: 0897 948 215 

По този начин, ако се интересувате да се сертифицирате като счетоводител, в професионален курс, ще можете да го направите без да изпуснете началната дата на групата!

Не забравяйте – няма значение в кое населено място сте – София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково или другаде с онлайн курсовете по счетоводство може да учите от всяка точка на страната, в която има интернет т.е. отвсякъде.

 

 

Регистрирай се безплатно за ДЕМО КУРСА