Здравословни и безопасни условия на труд

modules

В модула “Здравословни и безопасни условия на труд”, който е разработен към курса по Операивно счетоводство, ще разгледаме няколко изключително актуални теми, свтрзани с непосредствената работа на счетоводителя!

Ще разгледаме правилата за безопасна работа с видео дисплеи. макар, че наредбата е вече отменена, е силно препоръчително да се запознаете с правилата за безопасна работа: Не забравяйте, че в огромната част от своето време, счетоводителят работи с видеодисплей/компютър/. Вижте изискванията и препоръките, за да съхраните своето зрение, и правилна стойка.

В модула също така ще разгледаме и правилния режим на труд и почивка, приложими за работата на Оперативния счетоводител. 

Ще се запознаем и с видовете Инструктаж, които – следва да бъдат ангажимент на самия работодател, но … много често работодателят “прехвърля” на своя счетоводител. Затова е съществено да сте компетентни и във връзка с тези норамтивни задължения и документи.

Включете се в курса, с придобиване на Удостоверение за Професионално Обучение за Оперативен счетоводител, или в курса за придобиване на Трета степен на професионална квалификация – за да научите повече.

*** Няма значение в кое населено място се намирате – Варна, Бургас, София, Пловдив, Стара Загора, Плевен, с онлайн курсовете по счетоводство може да се обучавате навсякъде, където има интернет връзка т.е. от всяка точка на света!

Контакти:

Център за Професионално Обучение към “Матев-строй” ЕООД – Лицензия от НАПОО 201012873

тел: 02/ 437 38 85

моб: 0897 94 82 15

и-мейл:

Регистрирай се безплатно за ДЕМО КУРСА